obavijest: tjedne duhovne vježbe u šutnji


Tjedne duhovne vježbe u šutnji

Dv Poredje sv. MisaVažna obavijest:

popunjena su oba termina za Dv u Poredju!


 Samostan sestara Karmelićanki Poredje, Hum na Sutli:

Za ovu godinu rezervirani su termini za tjedne duhovne vježbe u šutnji u Poredju, dom za duhovne vježbe sestara Karmelićanki u Poredju, Hum na Sutli. Već tradicionalno organiziramo ovaj tip DV na istom mjestu i u približno istom terminu, niz godina. Prvenstveno su bile organizirane za članove zajednice kršćanskoga života. Kako je odaziv članova zajednice bio vrlo mali, sve više su se priključivali “bivši” polaznici duhovnih vježba u svakodnevnom životu – DVS. Njihov interes je postajao sve veći tako da se ukazala potreba za dva termina. Termini za ovu godinu su:

1. termin: od 11.kolovoza do 18. kolovoza 2013.

2. termin: od 25. kolovoza do 01. rujna 2013.

 

U prvom terminu od 11. kolovoza ima još jedno slobodno mjesto. Drugi termin je popunjen. Ove Dv organizirane su prvenstveno za one koji su već obavili DVS, u vremenu od kada se one organiziraju u Palmi tj. od 2001. pa na dalje. Među polaznicima Dvs tijekom ovih godina bilo je i članova ZKŽ-a.

Zainteresirani za Dv u Poredju – prvo se javljaju p. Pavin Slavku koji je i voditelj ovih tjednih DV u oba termina.

Nakon razgovora s p. Pavinom, upisuju se na liste kod Jadranke Ažić

 

Zbog velikog interesa za tjedne Dv u Poredju, obaviještavamo Vas da je formirana “lista čekanja” za oba termina. Postoji mogućnost da netko od upisanih polaznika u oba termina- zbog opravdanih razloga – mora odustati od Dv. Tada će se na njihova mjesta moći upisati osobe predbilježene na “listi čekanja” – prema redoslijedu prijava.

 Jadranka

Image Hosted by ImageShack.us   poredje 2012.   Dv Poredje okoliš   

ovako je to izgledalo proteklih godina…više uvećanih slika možete pogledati u linku “galerija”…