Završetak duhovnih vježbi u svakidašnjici, Rijeka 2014


Duhovne vježbe u svakidšanjici, koje je organizirala riječka ZKŽ, završile su sv. misom 16.06.2014. koju je slavio p. Vatroslav Halambek, predvoditelj Duhovnih vježbi.

Okoristili smo se i blagodatom interneta, pa smo patrova predavanja redovno stavljali na internet i dijelili egzercitantima. Tako smo omogućili da, iako nismo bili u mogućnosti doći na zajedničke susrete, ipak pratimo ritam duhovnih nagovora.

Neke refleksije:

 

“Najljpeša vam hvala,
Znam da imate milion svojih obveza i divno je da nas se sjetite..
Dobri Boga vas blagoslovio”    A.K.

“Ej brate D****, hvala ti na zauzetosti. Ne mogu nikako posložit sveukupni repertoar iako bih htjela biti s vama ….
ps. Radujem se ovim mailovima”  E.V.

“Poštovani D******!

Hvala na snimci susreta! Ne brinite barem za mene, ne odustajem. Krenula sam da završim, a ne da na sredini prestanem dolaziti.
M.”

“Hvala vam puno, bila sam sinoć u svojoj župi na misi  i imali smo križni put te nisam stigla na predavanja… Baš lijepo da ste poslali i hvala za ohrabrenje. Pozdrav. I Božji blagoslov.
A.”

“Dragi D****,
odmah se ispričavam što  Vam se do sada nisam javila i zahvalila. Zaista nama to  što činite  puno znači , jer nismo baš u mogućnosti iz Istre dolaziti u Rijeku nedjeljom na večer na  pola sata. Hvala  još jednom od mene i mog supruga. Svako dobro .Božji blagoslov bio s Vama i vašim dragim.
A. i K. M.”

 

 

dvs